Blog

Karácsonyi ajándék nőknek: Illik ruhát adni, vagy nem?
18
Dec

A karácsonyi ajándékozás nem egyszerű feladat, és időről időre felmerül a kérdés, mi az, amit mindenféleképpen kerüljünk, mert egyszerűen nem illik adni. A ruha vajon ilyen?

Optikai trükkök a karcsúbb vonalakért: Hogyan használd a téli ruháidat?
17
Dec

A nők évezredek óta szinte bármit megtennének azért, hogy az alakjuk az éppen aktuális trendnek megfelelő legyen, ehhez a „tökéletességhez” pedig a legrövidebb út a gardróbon keresztül vezet. Na, de télen is? Mit viseljünk és mivel, hogy a hideg időben is a lehető legelőnyösebb külsőnket láthassuk a tükörben?

A csodálatos body – és a viselésének pár kevésbé csodálatos pillanata
18
Nov

A női body egy olyan ruhadarab, aminek a feltalálóját még az angyali kórus is dicsőíti. Az biztos, hogy tudta, mi kell a nőnek! Egy ruhadarab, amit egyszerű fel és levenni, ami kényelmes, nem csúszkál, ami szép, és amit bármivel remekül lehet kombinálni.

Leggings: Nem nadrág, nem harisnya. Akkor mi?
11
Nov

Senkinek nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy a leggings, vagy cicanadrág hihetetlenül divatos mostanság. Ez egy tény. Ahogy az is – sajnos – hogy sokan nincsenek tisztában azzal, hogyan is kellene, vagy lenne érdemes viselni.

Melyik női kabát a legjobb választás őszre?  - Előnyök és hátrányok
27
Okt

A megfelelő kabát kiválasztása – legyen az akár őszi, akár átmeneti, akár téli - sajnos pont annyira nehéz feladat, mint bármilyen más ruha vásárlása. Több nézőpontból is érdemes megközelíteni a témát, mielőtt a pénztár felé vennéd az irányt, nehogy aztán megbánd a döntésed!

Csizma dilemma – Mi áll jól nekem?
08
Okt

Megtalálni azt a csizmát, ami kényelmes, szép, meleg és még jól is áll nekünk nem annyira egyszerű, márpedig az ősz és a tél ennek a lábbelinek az időszaka. Ebben a bejegyzésben pár olyan tanácsot olvashatsz, aminek a segítségével könnyen ki tudod majd választani azt a szárhosszt, ami a testalkatodhoz a legjobban passzol.

Alkalmi táska – Megéri, vagy pénzkidobás?
22
Szept

Legyünk őszinték: az alkalmi táskák kicsik, a méretükhöz képest pedig drágák. Ez egy eléggé megkérdőjelezhetetlen tény, ugyanakkor az is, hogy szükségünk van minimum egyre a ruhatárunkba. Megéri beruházni rá? Egyszer használjuk majd, utána pedig a szekrényben fog porosodni? Hogyan kerüljük ezt el, és tegyük a mindennapjaink részévé? Erre most választ kaphatsz.

Inget nőként? Igen! 6 tipp, hogy az irodán kívül is stílusosan viseld
08
Szept

Abban mindenki egyet érthet, hogy az ingek elegánsak, csinosak, és tökéletesen megfelelő irodai viseletek nők és férfiak számára egyaránt. Akkor miért ne lehetne a civil, szabadidős ruhatárunk része is? Sokan túl merevnek tartják ezt a darabot, pedig csak meg kell találni a módját, hogyan dobjuk fel.

SOS! Ruhabaleset! – Hasznos tippek nehéz helyzetekhez.
20
Aug

Egy nő legrosszabb rémálma válik valóra, amikor nyilvános helyen, sok ember előtt megsérül a ruhája. Ez persze mindig olyan helyzetben történik, amikor a legkevésbé jön jól, és legtöbbször úgy, hogy szinte semmit nem is tehet az ügy érdekében. Ismerős? Akkor most adunk nektek pár tippet, amikkel még ezeket a helyzeteket is át tudjátok vészelni.

Mik 2020 női ruha trendjei? Mi a legmenőbb ezen a nyáron?
04
Aug

Időnként, amikor a kifutókon végigsétáló modellekre nézünk, felmerülhet bennünk a kérdés - vagy inkább a kétség – hogy ezeket a darabokat felvenné-e bárki az utcára. A legtöbbjüket nem sokan, de a divatbemutatóknak nem is az a lényegük, hogy olyan ruhákat sorakoztassanak fel, amikben dolgozni járhatunk, vagy, amikben egy kellemes hétvégét eltöltenénk. Éppen ezért nem érdemes belőlük messzemenő következtetéseket levonni, azonban a színvilágot, mintázatot, formákat el lehet csenni.

A legszuperebb farmerkoptatási technikák
23
Júl

Korábban már adtunk Nektek pár tippet, hogyan készítsetek szuper rövidnacit a megunt, vagy tönkrement régi farmerjaitokból, most pedig – maradva kicsit a farmerok és a DIY világánál – megosztunk veletek egy-két olyan technikát, amivel otthon, házilag, gyorsan és egyszerűen koptathatjátok, vagy szaggathatjátok nadrágjaitokat.

Így készíts trendi rövidnadrágot a hosszú farmerodból! Jobban fogod szeretni, mint a boltit!
02
Júl

Minden nő életében eljön az a pillanat (ha eddig nem tette meg, majd el fog), amikor a kedvenc farmerja megadja magát: kiszakad, megfakul, szétnyúlik, örök-érvényű, leküzdhetetlen folt kerül rá, vagy egyszerűen csak kiderül, hogy a 10 éve divatos naci ma már nem is annyira menő.

Miért szuper választás a neon és hogyan legyen igazán ütős?
18
Jún

Arra a kérdésre, hogy miért szuper választás a neon, sokan nemes egyszerűséggel csak annyit válaszolnának: „Semmiért. Nem az. Pont.” Pedig, ha ilyen határozottan elutasítunk valamit, anélkül, hogy esélyt adnánk neki, azzal csak veszíthetünk, ha mást nem, hát egy jó kis nevetést a pláza egyik próbafülkéjének tükre előtt.

Dress code 30 fok felett. – avagy: mit tehetünk, hogy nyáron is elegánsan és kényelmesen járjunk?
04
Jún

Itt a nyár, a meleg, ezért egyre aktuálisabbá válik a dress code jelentette probléma. Sajnos nem mindenhol van klíma és ahol igen, ott sem biztos, hogy megkönnyíti a helyzetet – előfordul, hogy inkább tovább bonyolítja, ezért sokszor kerülünk nehéz helyzetbe, amikor munkába indulás előtt a szekrényt kémlelve ácsorgunk.

Majd a hajszínem megmondja! – A pillanat, amikor elveszíted a színválasztás szabadságát.
19
Máj

„Azt veszek fel, amit akarok, olyan színűt, ami nekem tetszik!” Te is így gondolod? El kell mondanom neked, hogy ez nem teljesen igaz. Miért? Mert van valami, ami komolyan beleszólhat ebbe a dologba, valami, ami jó eséllyel helyetted dönt majd. Ez pedig nem más, mint a hajszíned!

Milyen kiegészítőt válasszak és mennyit, hogy elkerüljem a karácsonyfa-hatást?
15
Máj

Az ékszerválasztás igazi művészet. De legalábbis nem egyszerű feladat, bármennyire is annak tűnik. Az pedig valódi gyakorlást és tapasztalatot igényel, hogy eltaláljuk a megfelelő stílusokat és arányokat.

Miért alapdarab a sportcipő minden nő életében? 5+1 érv, ami után Te is veszel egyet!
11
Márc

Minden ember egy külön egyéniség, nagyon mások vagyunk. Más hobbyjaink vannak, más ételeket szeretünk, másféle zenéket hallgatunk, és persze az öltözködésünk sem egyforma. Baj ez? Dehogy is, még jó, különben szinte egymás klónjai lennénk!