Blog

Elegáns női papucsok

2021.07.25 07:27
Elegáns női papucsok

A kínlódás-mentes bulizásért!

Ha szeretsz szórakozni, bulizni, éjszakákat áttáncolni, akkor valószínűleg téged is készített már ki a rossz cipőválasztásod! De ha nem vagy éppen party királynő, egy-egy esküvőn akkor is tuti szenvedtél már a kényelmetlen, itt is törő, ott is nyomó lábbeliktől.

Mi az egyik megoldási lehetőség? Az elegáns női papucsok! Most eláruljuk, mit nyújthat egy ilyen darab és mitől fog megmenteni!

Az elegáns női papucsok nem olyanok, mint „Lili néni rozoga klumpája”

 

A „papucs” szó hallatán nem meglepő, ha elsőre nem egy olyan darab jut eszedbe, amit egy csini ruhához felvennél, pedig a kifejezés mögött nem csak az otthoni klumpák és mamuszok állnak, hanem olyan trendi gyöngyszemek is, amelyek akár egy alkalmi szetthez is fantasztikusak lehetnek! Szinte olyanok, mint a szandálok, így egész nyugodtan viselheted őket.

 Ezüst színű elegáns papucs

Elegáns női papucsok a shopban

 

Mit NEM kell bennük átélned? Miért lehet egy papucs a tökéletes választás?

 

Nem töri fel a sarkad

 

Sok csinos cipőnek meg van az a hátránya, hogy pár perc alatt képesek olyan szinten feltörni a lábadat, hogy legszívesebben elsírnád magad. Nos, egy elegáns női papucsnál ez nem fordulhat elő. Na nem azért, mert a tervezők valamilyen speciális anyagot használnak azon a részen, hanem azért mert egyszerűen nincs ott semmi.

 

Nem dagad bele a bokád

 

Ha előfordult már, hogy több órát kellett magassarkúban – vagy akár laposban – állnod, esetleg ülnöd, akkor jól tudod, hogy a bokád elég könnyen elkezd megdagadni. A duzzanat ilyenkor nem lesz feltétlenül hatalmas, de ahhoz pont elég, hogy a bokapántos és az oldalról zárt cipők nagyon kényelmetlenné váljanak miatta. A papucs szerencsére elég nyitott ahhoz, hogy ezt a problémát megoldja! Nem feszül majd bele a lábad.

 Magas talpú női papucs

Nem izzadsz bele és a rettegett szagok is elkerülnek

 

Hát igen, ez nyáron elég fontos dolog. Sajnos a zárt cipőkbe – még a legjobb minőségűekbe is – könnyen bele tud izzadni a láb és ez nem tesz jót. Rosszul érzed magad benne, könnyebben kidörzsölhet, ráadásul a gombás betegségek is hamarabb megtalálhatnak miatta. Arról nem is beszélve, hogy a nap végén (ne adj’ Isten valakinek a társaságában) rettegve rúgod majd le magadról, mert ki tudja, milyen illatfelhőt ereget az izzadt lábad.

Egy elegáns női papucsban ezek miatt nem kell aggódnod! Szuper szellőzésének hála megmenekülsz…és a környezeted is.

 

Nem esel hanyatt benne

 

Mivel a lapos sarkú verziói is szuper csinosak, nyugodtan viselheted őket, ezzel megóvva magad az elesés veszélyétől. Nem muszáj egy-egy alkalomra vagy bulira magassarkút húznod: egy szép papucsban is tökéletesen fogsz mutatni!

 

Reméljük, Neked is sikerül megtalálnod a kedvenc elegáns női papucsodat és örömmel fogod viselni nadrághoz, ruhához, szoknyához, vagy akár rövidnadrághoz is!