Blog

Alkalmi táska

2020.09.22 14:00
Alkalmi táska

Megéri, vagy pénzkidobás?

Legyünk őszinték: az alkalmi táskák kicsik, a méretükhöz képest pedig drágák. Ez egy eléggé megkérdőjelezhetetlen tény, ugyanakkor az is, hogy szükségünk van minimum egyre a ruhatárunkba. Megéri beruházni rá? Egyszer használjuk majd, utána pedig a szekrényben fog porosodni? Hogyan kerüljük ezt el, és tegyük a mindennapjaink részévé? Erre most választ kaphatsz.

Milyen színű alkalmi táskát vegyél, ha sokszor akarod használni?

Négy árnyalattal jársz a legjobban, ezek pedig a fehér, a fekete, a barna, és a testszínű. Bármivel lehet kombinálni őket, ugyan úgy jól mutatnak egy rózsaszín ruhával, mint egy kékkel, egy zölddel, egy vörössel, vagy saját magukkal, tehát, ha ilyen mellett döntesz, nem kell minden egyes alkalomra újat vásárolnod. Okos gondolat, ha – hiába fáj érte a szíved – a díszítetteket kerülöd. Képzelj el egy nagyon virágos rucit, és olyat válassz, amit ahhoz is tudnál viselni. Egy kis csillogás itt-ott, fém díszek, vagy kövek beleférnek, de a mintázat már bajba sodorhat.

Alkalmi táska

Milyen anyagút a legcélszerűbb?

A bőr és műbőr a legtartósabb és a legegyszerűbben tisztítható, ezért jól teszed, ha ilyet szerzel. Rengeteg gyönyörű, csipke borításút látni az üzletekben, de ezeket hamar megfogja a kezünkön lévő piszok, alapozómaradvány, és a por. Besárgulnak, vagy éppen szürkülnek, amit nehéz teljes mértékben eltávolítani, ráadásul sérülékenyek is. A mosószer önmagában nem biztos, hogy megbirkózik a foltokkal, ha pedig dörzsölni kezded, könnyen elszakad, ami pedig csúnya látvány.

 

Hová lehet egy alkalmi táskát viselni?

Bárhová. Na jó, ez azért nem teljesen igaz, de ki lehet használni, hogy ne legyen évekig – vagy a következő esküvőig – a gardrób foglya. Mivel ezek a darabok megközelítőleg akkorák, mint egy nagyobb pénztárca, egyszerű magaddal vinni olyan helyekre, ahol biztosan nem lesz szükséged sok holmira. Ha olyat veszel, aminek van pántja, akkor még jobb a helyzet. Kényelmes egy bulihoz, egy koncertre, és egy színházi látogatásra is.

Egy alkalmi táska ideális randikellék, tökéletes koktélozáshoz, délutáni kávézáshoz a plázában, rövid sétákhoz a barátnőkkel, mozizáshoz, és minden olyan alkalomra, ahol úgy érzed, a világot is elnyelni képes, nagybetűs női TÁSKA talán túlzás lenne.

Ha jobban megnézed, szinte minden napodba bele tudod csempészni, így pedig nem kell bűntudatot érezned, hogy „ennyit fizettél azért, hogy egyszer használd”.

Kedvet kaptál egy ilyen szépség beszerzéséhez? Nézz szét nálunk!

Megnézem »