Blog

Ezt Nektek köszönhetjük!

2022.03.08 10:38
Ezt Nektek köszönhetjük!

Az utóbbi években rengeteg minden történt velünk-és körülöttünk, ezekről a pillanatokról pedig egyszerűen muszáj megemlékeznünk! A sok nehézség mellett ezek a sikerek újra-és újra erőt adtak Nekünk, ezért most szeretnénk kifejezni hálánkat mindazoknak, akik mellettünk álltak!

Segítettetek megújulni!

 

Pár éve úgy döntöttünk, teljesen megújulunk és ez kezdetben elég rémisztő volt. Féltünk, hogy Nektek ez nem fog tetszeni, hogy nem fog működni és hogy előre lépés helyett inkább hátrébb ugrunk vele párat. Szerencsére nem így lett: Imádtátok az új arculatunkat és azt is, hogy napról-napra egyre minőségibb szolgáltatást tudtunk Nektek nyújtani - Mi pedig azt imádtuk, hogy egyre többen osztottátok meg Velünk véleményeteket.

Azóta is egyre csak bővülünk, ennek hála pedig rengeteg hölggyel sikerült megismertetnünk-és megszerettetnünk a Bettyfashion webáruházat – ami persze segítség nélkül nem sikerülhetett  volna.

Szeretnénk megköszönni a Bettyfashion munkatársainak, hogy mindig olyan lelkesen, olyan fáradhatatlanul dolgoznak a vásárlóinkért-és értünk; az eBusiness Experts Kft.-nek, akik nap-mint-nap a marketingünkkel foglalkoznak és persze Nektek is, kedves Vásárlóink! Hálásak vagyunk, amiért bizalmat szavaztok Nekünk és támogattok Minket mindenben, amit el szeretnénk érni!

 

Nektek hála országos sikereket értünk el!

 

Ez a támogatás nemrég egy számunka nagyon jelentős sikerhez is hozzájárult: mint tudjátok, a tavalyi év után másodszor is megnyertük az Ország Boltja verseny népszerűségi díját, ezen felül pedig kategóriánk minőségi versenyében az előkelő 3. helyen végeztünk.

Hihetetlen érzés volt, amikor a gálán kimondták a nevet: „Bettyfashion” – ráadásul nem is egyszer! Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy ezzel egy álmunk vált valóra. Ez úton is szeretnénk megköszönni az Árukereső portálnak, hogy megszervezték ezt a hihetetlen versenyt. Hálásak vagyunk a marketing ügynökségünknek, akik minden lehetséges módon szavazásra bíztattak Titeket és persze Nektek is, amiért rászántátok az időt-és a fáradtságot a szavazataitok leadására, illetve az Árukeresős kérdőívek kitöltésére!

Nélkületek nem sikerülhetett volna. Köszönjük a munkátokat, a kitartásotokat, a segítségeteket és mindent, amit Tőletek kaptunk. Reméljük, hogy a jövőben is velünk maradtok és még több örömet szerezhetünk Nektek megfizethető, divatos ruháinkkal!