Blog

Női rövidnadrág

2021.07.12 16:48
Női rövidnadrág

Melyik a legjobb választás a kánikulában?

A rövidnadrág a nyár egyik legimádottabb ruhadarabja, de amikor beüt a 40 fok árnyékban, még ez is okozhat kellemetlenségeket. Ez a bejegyzés arról fog szólni, melyek a legtutibb női rövidnadrág típusok, amikben Te is könnyedén átvészelheted a legbrutálisabb kánikulát is.

Női rövidnadrág: ami minél szűkebb, annál rosszabb

 

A testhez simuló rövidnaci alapvetően iszonyat csinos és szexi, nagyon jó választás…de nem feltétlenül akkor, amikor olvasztóan meleg van odakint. Sajnos ilyenkor egy szűk darabban nagyon meg tudsz izzadni, amitől az anyag rád ragad, irritál, kidörzsöl, ráadásul valami kegyetlen nehéz lesz levarázsolni magadról. A szellőzés teljes hiányáról pedig ne is beszéljünk! Egy szó mint száz: a passzos farmer rövidnadrágokat inkább 32-33 fok alatt viseld, fölötte válassz valami kellemesebbet!

 Női rövidnadrág: ez nem a legjobb a nyárra

A lenge rövidnadrág: ami kihúz a bajból

 

Talán imádod a tökéletesen szűk nacikat, de a nyár közepén lehet, hogy érdemesebb a lenge darabok közül válogatnod. Ha már egy picit is eláll az anyag a lábadtól, az azt jelenti, hogy lesz valamilyen szellőzésed, ez pedig csodákra képes. Ez persze nem azt jelenti, hogy csak a pálmafás nacikban gondolkodhatsz és le kellene mondanod az elegáns nadrágokról!

Ma már rengeteg fazonból válogathatsz - akár nálunk is – úgyhogy akár lenge, alkalmi darabokat is egyszerűen találhatsz!

 Lenge női rövidnadrág

Rövidnadrágok a shopban

 

Rövidnadrág anyagok: Melyik a nyerő?

 

Nyáron nem csak a szabásra és a hosszra érdemes odafigyelni, hanem a naci anyagára is, hiszen ez mindent eldönthet. Ha olyan fazont választasz, ami nem tapad rád, akkor kicsit kevesebb gondot okozhat, de még akkor is kellemetlen lehet például a műbőr vagy a vastag vászon. Ezeken ugyanis nem megy át a levegő és könnyen hozzád ragadhatnak, ha leizzadsz.

A maximális kényelemért válassz inkább egy könnyű pamut nadrágot, vagy egy vékony, puha darabot, ami biztosan nem fog sem túlmelegíteni, sem irritálni. A kemény és vastag anyagokat érdemes kerülni!

 

 

Hossz kérdés: Tényleg annál jobb, minél rövidebb?

 

Ez nem feltétlenül igaz. Nem muszáj bugyi méretű nadrágban lófrálnod, ha neked az kellemetlen, hiszen a döntő tényező itt inkább a korábban már említett két dolog: a fazon és az anyag. Ha ezeket jól választod meg, akár egy bermudában, vagy térdnadrágan is szuperül fogod érezni magad, ezek ráadásul még a káros UV sugaraktól is jobban védenek. Ha viszont imádod az igazán mini nacikat, akkor soha ne feledkezz meg a bőröd védelméről! Használj napolajat vagy naptejet!

 

Válaszd ki tökéletes rövidnadrágodat nálunk, mellé pedig szerezz egy csini pólót, na meg egy új szandit is! Ha ezzel megvagy, már csak annyi a dolgod, hogy kiélvezd a nyár minden pillanatát.