Blog

Mik 2020 női ruha trendjei?

2020.08.04 08:24
Mik 2020 női ruha trendjei?

Mi a legmenőbb ezen a nyáron?

Időnként, amikor a kifutókon végigsétáló modellekre nézünk, felmerülhet bennünk a kérdés - vagy inkább a kétség – hogy ezeket a darabokat felvenné-e bárki az utcára. A legtöbbjüket nem sokan, de a divatbemutatóknak nem is az a lényegük, hogy olyan ruhákat sorakoztassanak fel, amikben dolgozni járhatunk, vagy, amikben egy kellemes hétvégét eltöltenénk. Éppen ezért nem érdemes belőlük messzemenő következtetéseket levonni, azonban a színvilágot, mintázatot, formákat el lehet csenni.

Neon színek

Ami idén – még mindig – hatalmas népszerűségnek örvend, az a neon. Kék, zöld, rózsaszín, sárga, mintás, feliratos…ahogy csak el lehet képzelni. Ez nem is véletlen, hiszen mi lenne ettől vibrálóbb, élénkebb és élettel telibb? Kombinálható bármivel, feketével, fehérrel, arannyal: a lehetőségek száma szinte végtelen. Persze az ízlésesség határán belül.

 

Zöld

2020-ban a zöld is sűrűn megjelenik a nők ruhatárában. A neon árnyalat mellett kimagasló népszerűségnek örvend a hűvös, természetes menta, valamint a sötét, mélyzöld is. Igazán természetes és harmonikus szín, ami a legtöbb bőrtónussal jól mutat.

 

ruhák

Nude árnyalatok

A neutrális és a nude árnyalatok az utóbbi években szinte uralták a hétköznapi emberek szetteit. A barnás, bézses, világos színek nagyon nőiesek, visszafogottak, elegánsak, ugyanakkor élénk kiegészítőkkel remekül fel is dobhatók. Ahogy a sminkelési szokások terén is egyre népszerűbb a természetes szépség hangsúlyozása, úgy az öltözködésben is kedveltebbé vált a nyugalom és a kicsit sem hivalkodó színösszeállítások.

 

Virágminta

Az elegáns és ízléses virágminta, főleg sötétkék, illetve fekete alapon ezen a nyáron nagyon divatosnak számít. Overállok, maxiruhák, szoknyák kifejezetten kedvelt díszítőelemei, de fürdőruhákon, kendőkön és pólókon is találkozhatunk vele. Ezeknek a daraboknak is az az előnyük, hogy nagyon jól kombinálhatók egyszerű farmerokkal, fekete atlétákkal, vagy bármivel, ami nem túl élénk színű és díszített. Kifinomult és nyárias egyben.

 

Csíkos és pöttyös ruhák

A csíkok és a pöttyök nagy segítséget jelenthetnek abban, hogy kiemeljük vele azokat a testrészeinket, amiket szeretnénk, miközben finoman átformáljuk a problémásabb területeket. Szerencsére ezen a nyáron rengeteg ilyen mintás ruhával találkozhatunk a boltokban, ahogy a kifutókon sem volt belőlük hiány.

Egy hosszában csíkos nadrág, vagy maxi ruha magasabbnak és vékonyabbnak mutatja a viselőjét, a széltében csíkozott pedig kiemelheti a feneket és szélesebbnek mutathatja a mellkast.

Pöttyök esetében az optikailag kicsinyíteni kívánt területre kicsi minták szükségesen, azt a felületet pedig, amit nagyítani, vagy hangsúlyozni szeretnénk, nagyobb pöttyökkel kell ellátni.

 

Fodrok

A fodrok is megmaradtak a divattervezők fejében az idei kollekciók megalkotásakor, és a boltokból sem tűntek el, sőt. Kevesebb ruhát látni nélküle, mint vele, olyannyira népszerűvé váltak. Ezekkel a ruhadarabokkal is ügyesen lehet dolgozni, egy felül fodros ruhával, vagy felsővel például nagyítható a mellkas és keskenyebbnek mutatható a derék, illetve a csípő.

 

Műbőr ruhák

A műbőr – mondhatni – újjáéledt. Rengeteg nadrág, szoknya és ruha készül mostanában ebből az anyagból, és nem csak a jól megszokott fekete változatából, hanem találni pirosat, kéket, barnát, sárgát, de akár rózsaszínt is.

 

Asszimetria

Az aszimmetrikus női ruhák, felsők és szoknyák nagy kedvencek ezen a nyáron. Ez sokszor azt jelenti, hogy a szoknya elől hosszabb, hátul rövidebb, vagy éppen az egyik oldala ér le mélyebbre, mint a másik. Lehet a felsőrészek egyik oldala pánt nélküli, míg a másik rövid, vagy akár teljesen hosszúujjú, de sok egyéb változat is elképzelhető.

 

Bármilyen színű, vagy stílusú ruhát szeretnél, webáruházunkban egészen biztosan megtalálod! Reméljük, hasznosnak találjátok a bejegyzésünket.