Blog

A csodálatos női body

2020.11.18 09:45
A csodálatos női body

És a viselésének pár kevésbé csodálatos pillanata

A női body egy olyan ruhadarab, aminek a feltalálóját még az angyali kórus is dicsőíti. Az biztos, hogy tudta, mi kell a nőnek! Egy ruhadarab, amit egyszerű fel és levenni, ami kényelmes, nem csúszkál, ami szép, és amit bármivel remekül lehet kombinálni.

Igen, ez a női body!

Ami ott marad, ahol lennie kell

Ez az egyik legnagyobb előnye. Hihetetlenül irritáló tud lenni, amikor a pólónkat, vagy felsőnket folyamatosan meg kell igazítanunk, mert felcsúszik, felgördül, átlátszik a nadrágon, vagy kényelmetlenné válik.

Erre a body tökéletes megoldás, hiszen pontosan ott marad, ahol eredetileg is volt. Csak felveszed, és többet nem kell vele foglalkoznod: tökéletesen áll egy hosszú nap végén is!

 

Ami vigyáz a derekunkra

Az imént leírt tulajdonsága miatt az egészségünkre is kedvezően hat. A hidegebb időkben egy-egy lehajlás alkalmával sem válik szabaddá a derekunk, ami egyrészt kellemes, másrészt hasznos a felfázások és a betegségek ellen.

A fázós lányok számára egy ilyen darab maga a csoda!

Ami olyan sokoldalú, hogy szinte bármihez viselhetjük

Nagyon ritka az olyan ruhadarab, amit majdnem mindennel kombinálhatunk – a body viszont ilyen.

Fehérneműt keresünk? Van. Hétköznapi atlétás, vagy pólós változatot szeretnénk farmerhez? Nem gond. Az irodába muszáj inget viselni, de jó lenne, ha nem kellene mindig igazgatni? A body megoldja a problémát, ha pedig az alkalmi outfitünket próbáljuk éppen összeállítani, csak párosítsuk egy csinos szoknyával, és tökéletes összképet kaphatunk.

Egy jól megválasztott body magabiztosságot és kényelmet nyújt a viselőjének. Kinek nem jön ez jól?

 

 

Kellemetlen body-pillanatok

Az, hogy nem minden arany, ami fénylik, a body-ra is teljes mértékben igaz. Van pár olyan tulajdonsága, ami az idegeinkre tud menni, ezekre pedig nem árt felkészülni, mielőtt útra indulunk benne.

Mintha tűkön ülnél

Na jó, azért nem tűkön, de mondjuk apró köveken – némelyik darabnál ilyen érzés, ha alul patenttal kell összekapcsolni. Járás közben nem érzed, de amint helyet foglalsz egy széken, rájössz, hogy talán nem volt a legjobb ötlet farmerral kombinálni.

 

Rémálom a mosdóban 

Átélted már az első pont kellemetlenségét, ezért ma reggel úgy döntöttél, túljársz a ruhaszörnyek eszén! A választott body-ba csak bele kell bújni, sehol egy kapocs, vagy patent. Nagyjából egy teljes óráig tökéletesen elégedett vagy, utána viszont kimész a mosdóba, és rájössz, hogy ehhez még az ebédidőd is majdnem kevés. Mire minden ruhát lehámozol magadról, a dolog letudtával pedig visszahúzol, leizzadva veszed tudomásul, hogy ez sem a Te napod lesz.