Blog

Maxi ruha esküvőre

2021.06.21 06:00
Maxi ruha esküvőre

Miért ezt válaszd és hogyan viseld úgy, mint egy igazi divatdiktátor?

A nyár és az ősz eleje is az esküvők főszezonja, rengetegen házasodnak meg ilyenkor, ez pedig nem csak az ifjú párt, hanem a vendégeket is kihívás elé tudja állítani. A „már megint mit vegyek fel?” típusú kérdés rengetegszer hangzik el ebben az időszakban, nekünk pedig van egy szuper válaszunk. Maxi ruhát!

Maxi ruha esküvőre? Még szép! 3 érv, hogy miért ezt válaszd.

 Maxi ruha esküvőre

Egy maxi ruha melegebb, mint a rövid darabok

 

És ez miért jó? Biztosan jártál már úgy, hogy elmentél egy esküvőre a szuper kis mini ruhádban, amiben egy ideig fantasztikusan is érezted magad. Az idő viszont telt, lement a nap, egyre hűvösebb lett, ráadásul Te is elfáradtál, ettől pedig még jobban fáztál. A hajnali hazaindulásnál már jó eséllyel vacogtál és kicsit sem voltál boldog. Egy alkalmi maxi ruhával ez sokkal kellemesebb lehet! Ha lenge, esetleg felvágott darabot választasz, az napközben nem fog megfojtani, éjjel viszont megvéd a hűvöstől, ez pedig – ha hiszed, ha nem – még a júliusban is fontos.

 

Maxi ruha esküvőre a shopunkban

 

 Lagzi- és játék biztos

 

Tudjuk, hogy egy esküvőn – és főleg a lagzi részén – mekkora pörgés szokott lenni. Képletesen és szó szerint is. Rengeteg tánc, szórakozás, vonatozás na meg persze a vőfély, vagy a ceremóniamester által vezényelt, gyakran furcsa és zavarba ejtő játékok. Egy hosszú ruha ezekben a helyzetekben jó kis segítséget nyújthat, ugyanis megment attól, hogy véletlenül kivillanjon valami, amit nem akarsz a vendégsereg szeme elé tárni. Hidd el, ezért még hálás leszel!

 Maxi ruha esküvőre

 

A maxi ruha megkönnyíti a cipőválasztást

 

Talán nem is gondolnád, milyen mértékben megkönnyíti az alkalmi cipőd kiválasztását, ha maxi ruhában mész egy esküvőre! Ha elég hosszú a kiválasztott ruci, akkor a lábfejedből gyakorlatilag semmi sem fog látszani, úgyhogy nem muszáj egy szép, de kényelmetlen magassarkúban tipegned egész nap. Az se fog látszani, ha az agyonhordott, kedvenc szandálodat veszed vel!

 

Alkalmi szandálok a shopban

 

 

 

Viseld a maxi ruhát úgy, mint egy divatikon! Pár tipp a gyönyörű összhatásért

 

Figyelj a bőrszínedre!

 

Ez persze minden ruhaválasztásnál igaz, de a maxinál különösen! Ha nagyon világos a bőröd, akkor a fehér és a pasztell árnyalatokat ne erőltesd, mert megszürkítenek, nem pedig kiemelnek a tömegből. A sötétebb, vagy éppen az élénk árnyalatok – kék, sárga, zöld, lila – sokkal jobban fog állni. Egy napbarnított árnyalatú bőrhöz gyönyörűen illenek a világos, enyhe színek vagy éppen az ezüst és a gyöngyház is, de a sötét árnyalatokat sem kell elvetni. A neon színeket érdemes talán megfontolni, mivel azok egy sötét bőrön időnként közönségesen festenek – de ez nagyban függ a bőr és a ruha pontos színétől.

 

A ruha felső része nagyon fontos!

 

Egy maxi ruhánál a felső rész az, amin a helyzet áll, vagy bukik. Ha viszonylag szélesek a vállaid, vastag a karod, vagy eléggé nagyok a melleid, akkor a vékony, egyenes és a vastag, egyenes pántokat is érdemes lehet kerülni, ahogy a pánt nélküli darabokat is. Helyettük azonban egy nyakba akasztós ruha, vagy egy hátul keresztezett típus fantasztikusan fog állni. Ha a melleiden szeretnél optikailag nagyítani, válassz olyat, aminek az a része fodros, ha pedig szélesítenél egy kicsit a kulcscsontod területén, akkor  keress egy ejtett vállú darabot.

 

Szerezz hozzá egy alkalmi táskát!

 

Minden ruhához kellenek kiegészítők, a maxi ruhához viszont sokszor pont elég egy pici borítéktáska. Ha egy krémszínű, világos táskát választasz, akkor azt később is bármilyen szetthez felveheted, így a kiadás biztosan meg fogja érni.

 

Magassarkú cipő vagy szandál?

 

Egy oldalt felvágott maxi ruha mellé magassarkút viselni…hát…nem annyira jó ötlet. Sajnos miközben sétálsz és libeg az anyag, az hajlamos beleakadni a cipőbe, ez pedig veszélyes és kényelmetlen is, arról nem is beszélve, hogy a lábküzdelmed kívülről sem néz ki a legjobban. Kényelmesebb lesz egy lapos szandál, vagy egy telitalpú, enyhén magas darab. Ha a ruha nincs felvágva, bátrabban vehetsz fel magas cipellőt: nagyobb esély van rá, hogy nem fog zavarni.

 

Reméljük, kedvet kaptál egy gyönyörű maxi ruhához és tudtunk segíteni abban, hogyan viseld ezt a darabot akár esküvőkön is. Webáruházunkban a ruhát, a cipőt, a táskát, de akár az ékszereidet is megszerezheted, hogy utána már csak a szórakozással kelljen foglalkoznod!

 

Örömteli esküvői szezont kívánunk mindenkinek!