Blog

Alkalmi felsők

2021.08.10 10:02
Alkalmi felsők

3 outfit tipp őszre, amivel tuti nem nyúlsz mellé

 

Ha sokszor csak töröd a fejed, hogy milyen szettben jelenj meg egy-egy elegánsabb eseményen, amikor beköszönt a hűvös ősz, akkor most segítünk egy picit! Pár trükkel elkerülheted a fagyoskodást, miközben hihetetlenül csinos leszel!

Melyik alkalmi felsők lehetnek jók ősszel is?

 

Ebben az időszakban már érdemes kerülni a spagettipántos kis nyári gyönyörűségeket, hiába imádjuk őket - a háromnegyedes-és a hosszú ujj lesz a nyerő! A body fazonú felsők különösen jó szolgálatot tehetnek, hiszen ezek alulról is melegítik a testünket és nem is csúszkálnak.

Szín tekintetben 2021 őszén divatos lesz az enyhén borongós égboltra emlékeztető szürkés-kék és az éjkék, a mogyoróbarna, a mandulabarna, az olívazöld, a világos szürke, valamint a halvány rózsaszín. Ezek az árnyalatok tökéletesen kiegészíthetnek egy alkalmi outfitet.

Ha anyag, akkor természetesen a pamut a legjobb választás, hiszen a bőrnek is az a legkellemesebb és még szuperül melegít is, de egy kis tüll itt-ott nagyon feldobhatja az alkalmi felsődet és meglepően jól tartja a hőt is. A csipke sem megy ki soha a divatból, de ez önmagában nem túl meleg, úgyhogy a felsődön inkább díszítésként lehet jó.

 

Alkalmi felső, fehér: Bettyfashion Fekete alkalmi felső: Bettyfashion

 

Rózsaszín alkalmi felső: Bettyfashion Szürke alkalmi ingbody: Bettyfashion

 

3 tipp az őszi alkalmi felsők viseléséhez

 

Szoknyával, csizmával, kalappal…maga a tökély

 

Ősszel is lehet szoknyát hordani, a műbőr például kifejezetten ennek az évszaknak a sláger anyaga. Viselj hozzá valamilyen vastagabb harisnyát, egy bokáig vagy lábszárközépig érő csizmát és máris nem lesz túl hideg!

Az alkalmi felsődet – ha nem body – akkor húzd bele a szoknyába és az egészet dobd fel egy blézerrel vagy őszies kabáttal. Ami még fantasztikusan kiegészít egy októberi-novemberi elegáns outfitet, az a kalap. Laza, de közben csinos és iszonyúan nőies!

 Alkalmi felső kalappal

 

Viseld nadrágkosztümmel az extra eleganciáért

 

Egy nadrágkosztüm igazi klasszikus, a legújabb alkalmi felsődhöz pont ideális lehet. Az összeszedett „üzletasszony külső” kedvelőinek ez maga a mennyország! Egy egyszerű, egy színű, vagy éppen enyhén csipkés alkalmi felső szuperül mutat ezekkel a darabokkal! Kiegészítőnek ütős lehet egy napszemüveg, vagy egy karóra is!

 

Alkalmi felső nadrágkosztümmel

 

Alkalmi felső farmer nacival? Persze, csak lazán!

 

Ki mondja, hogy egy szaggatott farmer nem lehet elegáns, ha a megfelelő kiegészítőkkel viseljük? Naná, hogy lehet! A lényeg, hogy ebben az esetben a szetteden semmi ne legyen túl hivalkodó: maradj a visszafogott színeknél és mintáknál!

 

Elegánsan szaggatott farmerben

Ahhoz, hogy összeállíts magadnak egy fantasztikus őszi outfitet, nincs szükséged semmi extrára – még akkor sem, ha nem egy hétköznapi bevásárláshoz, hanem valamilyen alkalomra készülsz! Szerezz pár szuper alkalmi felsőt, egy-két szoknyát, egy kalapot vagy napszemüveget és máris nyert ügyed van!