Blog

Őszi cipők

2021.08.04 14:53
Őszi cipők

Ezek garantáltan megszerettetik Veled a hűvöset!

 

A nyár elmúlásának sokan nem örülnek, hiszen jön a szürke, egyhangú, esős ősz...igaz? Hát nem feltétlenül! A lenge kis szandálokat persze le kell cserélni, de az a változatosság, amit a rengeteg fajta őszi cipő vihet az életedbe, bőven kárpótolni fog! A természet csodálatos színeiről nem is beszélve. 

 

Melyek lesznek idén a legtrendibb őszi cipők?

 

Az örökké divatos sportcipők

 

A sportcipők a tavasz és az ősz hatalmas favoritjai ez pedig idén sem lesz másképp. A vastag, kényelmes talp, az anyagok, a színek és a minták érdekes kombinálása egészen új lehetőségeket teremt. Most már ez a fazon több, mint egy cipő. Valódi kiegészítő!

 

A hatalmas chunky sneekerek továbbra is trendinek számítanak, de hódít a basic fehér sportcipő is – na jó, ez őszre azért nem a legjobb ötlet. A kevésbé feltűnő darabot keresők retró stílusú lábbeliket is gond nélkül kifoghatnak a boltok polcain.  

 

Őszi cipő fehér Bettyfashion  Őszi cipő barnás Bettyfashion   

Chunky sportcipő

Chunky sneeker

 

Az ősz első felében a sportcipők pont elég melegek, egy kellően barázdált talpú darab pedig esős és  sáros időben is biztonságosan viselhető. Kényelem-kérdésben pedig vitethatatlanul verhetetlen!

 

Sportcipők a shopban

 

Ultra elegáns bokacsizmák

 

A bokacsizmák ősszel mindent visznek. Melegek, de még nem túl melegek, csinosak, kényelmesek és egyszerűen lenyűgöző, hogy mennyire sokféle ruhához viselhetők. Az őszi szoknyák és ruhák legjobb párjai – magas és lapos sarkú formában is – de az örök szerelemnek számító szűk farmerrel is mesterin festenek.

Idén ősszel sem mennek ki a divatból, sőt! Az alap, egyszerű darabok mellett az extravagáns csizmák is hódítanak majd, ami leginkább a különleges orr-és sarok kialakításban, vagy éppen egy meglepő bokarészben nyilvánul majd meg.  Az uralkodó anyagok még mindig a velúr és a műbőr, de a lakk is egyre nagyobb teret hódít, színek tekintetében pedig a fekete, a vörös, a barna és a halvány bézs az, amelyik letarolja az őszt.

 

Bettyfashion bokacsizma: fekete, fehér mintás 

Különleges bokarészes csizma

 

Fekete lakk Bokacsizma: Bettyfashion

Lakk bokacsizma

Különleges sarkú bokacsizma

Különleges sarkú bokacsizma

 

Bokacsizmák a shopban

 

Hosszúszárú csizmák – hűvösebb napokra és az ősz végére

 

A hosszúszárú csizmák nem csak télre jók, sőt! A vékonyabb darabok egy őszi szettet woow-szintre emelnek, arról nem is beszélve, hogy ebben az évszakban azért a reggelek már igencsak csípősek tudnak lenni!

A lapos sarkú, nem bélelt, sötét színű csizmák kifejezetten ősziesek és idén ősszel is bátran viselheted őket.

Őszi hosszú szárú csizma: Bettyfashion

Őszies magasszárú csizma

 

Hosszúszárú csizmák a shopban

 

Szerencsére rengeteg fajta őszi cipőből válogathatsz és közülük jónéhány darab valószínűleg jövőre is trendi lesz, úgyhogy csak bátran! Kombináld az érdekes mintákat és színeket, alkoss egyedi outfiteket, vagy csak éld meg az egyéniséged egy kényelmes és meleg lábbeliben!