Blog

Online ruha

2021.06.28 11:58
Online ruha

Miért jobb rendelni, mint a plázában vásárolgatni?

Még mindig tartasz kicsit az online ruha rendeléstől? Pedig nem kellene és most azt is eláruljuk, miért! Összegyűjtöttük Neked az online vásárlás legnagyobb előnyeit, hogy eloszlassuk minden kételyedet.

Az online ruha vásárlás kényelmes

 

Online ruha: egyszerű vásárlás

Ez talán a legegyértelműbb előnye annak, ha fizikai üzletek helyett a webshopokat választod. Ki sem kell mozdulnod a házadból/lakásodból, nem kell akár órákat buszoznod vagy autóba ülnöd, hanem csak lehuppansz a laptopod elé és kattintasz párat. Ez télen és nyáron is nagyon jól jöhet: megmenekülhetsz a fagyoskodástól és a hőgutától, arról nem is beszélve, hogy a tömegnyomort is kikerülheted.

 

Így lehet a legszuperebb próbafülkéd

 

Kevés fizikai üzletben van olyan próbafülke, ami kellemes, jók a fények, jó a tükör és van is benne elég hely. Hát, legtöbbször inkább apró lyukak, ahol csak szorongsz, mert nem tudod, mikor rántja ki egy figyelmetlen vásárló a függönyödet. Az online ruhavásárlásnak megvan az a jó tulajdonsága, hogy az egész házadat változtatja a próbafülkéddé, így pedig sokkal valószínűbb, hogy jó döntést hozol. Rengeteg szögben láthatod magad és időd is bőven van átgondolni, hogy tetszik-e, amit rendeltél, vagy inkább visszaküldenéd. Mert hát ezt is megteheted!

 

Rendelni gyorsabb és olcsóbb, mint plázázni

 

Mivel egy rendeléshez csak internet kell, meg egy erre alkalmas eszköz, így bárhonnan elintézheted, ezzel pedig órákat spórolhatsz meg magadnak! Na de nem csak időt nyerhetsz…

A plázázással járó kihívásokat valószínűleg nem kell hosszasan magyarázni, elég csak pár kifejezés: kávézó, cukrászda, ékszerüzlet, még egy cipőbolt, drogéria, mozi – és máris ott tartasz, hogy egy szoknyát szerettél volna, de elúszott egy teljes napod plusz a fél fizud. Ismerős?

 

Ha rendelsz egy ruhát, azt vissza is küldheted

 

Sokan azért félnek ruhát rendelni, mert így nem tudják felpróbálni, mielőtt megveszik. Hát ez félig igaz, félig viszont nem, hiszen minden webshopnak biztosítania kell visszaküldési lehetőséget. Ezt nevezik elállási jognak és a vásárlástól számított bizonyos határidőkön belül mindenki élhet vele.  Tehát ha megrendelsz mondjuk egy nadrágot, de felpróbálva mégsem tetszik, egész nyugodtan visszaküldheted az áruháznak és a pénzedet vissza fogod kapni.

 

Online könnyebb a válogatás, mint személyesen

 

Amíg egy boltban végig kell nézned a ruhákat és a sorok között kell bóklásznod, addig egy webáruházban csak beállítod, milyen méretre vagy színre lenne szükséged és már ki is listázódnak a tökéletes darabok. Ezzel nem kevés időt – na meg türelmet – takaríthatsz meg!

 

Ha meggyőztünk és mostantól Te is inkább online rendeled meg a ruhádat, akkor nézz szét webáruházunkban és válaszd ki a legújabb nyári ruhádat, fürdőruhádat, farmerodat, vagy cipődet most!