Blog

A női szabadidő együttes, mint új divat?

2021.08.28 12:50
A női szabadidő együttes, mint új divat?

Naná! Ma már nem csak otthon és a futópályán csábíthatsz benne!

Rég elmúlt már az az idő, amikor a női szabadidő együttes egy szigorúan sportos, vagy otthoni, kuckózós viseletnek számított – szerencsére, vagy nem szerencsére, ki-ki hogy érzi. Egy biztos: a divat mostanság sokkal megengedőbb, mint korábban, így olyan kényelmes szetteket is felvehetsz, amikért régen kaphattál volna hideget-meleget.

Használd ki!

Hová viselhetsz gond nélkül női szabadidő együttest?

 

Oké, azért az, hogy bátran felveheted olyan helyekre is, ahová régen nem, az nem azt jelenti, hogy tényleg BÁRHOVÁ. Egy esküvőre például még ebben a hipermodern világban sem illene, ahogy ballagásokra, bálokra, karácsonyi vacsorákra és üzleti ebédekre sem.

Persze, csak ha nem vagy egy sztár…tőlük ugye semmin sem lepődünk meg. A vörös szőnyegen is látni néha ezt-azt, ha jobban belegondolsz.

De akkor hol hordhatod jó szívvel?

 

  • Délutáni sétákon
  • Kirándulásokon
  • Bevásárláskor
  • Csajos estéken
  • Bulikon – kis merészséggel
  • Randin – persze ha nem egy 5*****-os étterem a helyszín
  • Nyaraláson
  • Családi ebédeken

 

Vagy akár egy fesztiválon is, ahol aztán tényleg annyiféle outfit vonul fel, mint égen a csillag! Persze maradhatsz a hagyományoknál és sportolhatsz, vagy csak pihenhetsz is benne, de ha nem vagy túl félénk, ezt is teheted egy kicsit megfűszerezve.

Összefoglalva tehát minden olyan helyre felveheted, ahol nem kell elegánsan, vagy nagyon hivatalos minőségben megjelenned.

Melegítő együtteseink

Egy kép többet mond minden szónál, több kép meg aztán még többet mond, ezért hoztunk Neked pár tippet, amiktől Neked is kedved támad egy női szabadidő együtteshez!

Inspirálódj  bátran!

 

 Edző ruha női 

Női melegítő szett

Női melegítő nadrág és felső

 

Ha pedig szeretnéd kiegészíteni a szettedet egy szuper sportcipővel vagy kiegészítővel, shopunk akkor is tárt karokkal vár!