Blog

Bugyi fajták

2021.02.21 15:19
Bugyi fajták

Tanácsok testalkathoz, ruha típushoz, alkalomhoz

Milyen bugyi fajták vannak? Hogyan válaszd ki azt, amelyik a legtökéletesebben áll majd rajtad, kényelmes, ugyanakkor finoman elrejtőzik a ruhád alatt?

Könnyűnek tűnik, pedig elég fifikásnak kell lenni hozzá!

Milyen bugyit vegyél fel, hogy ne látszódjon?

 

Ez az alsóneműviselés alapszabálya: NEM SZABAD LÁTSZANIA! És ez nem csak egy divathóbort, vagy egy bugyuta „Mi különbözteti meg a lányt a hölgytől?” típusú cikk agymenése, hanem a közönségesség elkerüléséhez szükséges, hatalmas lépés.

Milyen bugyit viselj szűk ruhák alá?

Bármennyire úgy gondoljuk, a tanga nem látszik egy szorosan testhez simuló ruha alatt, ez csak abban az esetben igaz, ha a vékony pántja abszolút nem vág bele az oldalunkba – ami pedig kevés hölgynek adatik meg. Jó választás lehet azonban egy merevebb anyagú farmer alá, vagy bármilyen nadrág/szoknya mellé, ha a pulóver/ing/bármi eltakarja legalább a fenekünk felső részét.

De mégis, akkor mit viselj?

Ha annyira szűk a ruci, hogy még a tanga is teljesen átlátszik rajta, akkor 2 megoldás van:

1: A semmi. Vagyis az, hogy nem viselsz alsóneműt. Ez elsőre sokaknak furcsa lehet, pedig kifejezetten kellemes érzés, de csakis szoknyánál, vagy ruhánál.

2: Létezik egy bugyifajta: a C-string, vagy láthatatlan bugyi, amit szintén ki lehet próbálni. Bár meg kell hagyni…elég furcsán néz ki.

C-string bugyi

 

 

Milyen bugyit viselj a maximális kényelemért?

 

Ha nem lényeges, hogy átlátszik-e valamin az alsóneműnk, akkor nyugodtan helyezhetjük a hangsúlyt a kényelemre. Ez persze személyfüggő, mindenkinek más a tökéletes, de van pár fazon, ami szinte bárkinek jó:

 

  1. Francia bugyi:

 Francia bugyi

 

Vastag pántjainak köszönhetően sehol nem vág be, szinte olyan, mint egy nagyon mini short. Szépen rásimul a testre, bármilyen kellemetlenség nélkül. Egy nagyon szűk farmer alatt felgyűrődhet, ami  okozhat némi kellemetlenséget, de ezt leszámítva szuper!

 

Francia bugyik

 

  1. Brazil bugyi:

brazil bugyi

 

 

Ez is egy vastagabb pántú darab, ami valamelyest hasonlít a tangára, csak nem simul be a két popsifél közé olyan határozottan. Ettől el is veszik az a tulajdonsága, amit miatt sok hölgy számára kényelmetlen lenne.

 

Brazil bugyik

 

  1. Bikini, brief, hiphugger:

bikini bugyi

 

Ez a három forma nem sokban tér el egymástól és nagyjából ezek azok, amiket a „sima bugyi”-nak tekintünk. A Bikini alacsony derekú, a brief valamivel magasabb, míg a hiphugger pántja széles, teljes egészében elfedi a csípőt. Egyszerűen nagyszerűek, talán ezek a legjobbak kényelmi szempontból.

 

  1. Maxi bugyi:

maxi bugyi

 

Ezt a fazont sokszor hívják mamabugyinak is, de ez senkit ne tartson vissza a használatától! Egy nagyon komfortos viselet, ami mellett biztos, hogy egész nap szuper lesz a közérzeted!

 

 

Milyen alsó mutat a legjobban a testalkatodon?

 

  1. Homokóra alkat:

 Homokóra testalkat

 

Ez a legegyszerűbb. Ha olyan szerencsés vagy, hogy ebbe a kategóriába tartozol: vagyis széles a csípőd, széles a vállad, a derekad pedig keskeny, akkor az összes fazon jól fog állni rajtad. Nem kell sokat gondolkoznod, viselj nyugodt szívvel bármit!

 

  1. Alma alkat:

 Alma testalkat

 

Ehhez a testtípushoz a brazil bugyi nagyon jó választás, de nem túl nagy túlsúly mellett a magas derekú, éppen a lengőbordák alatt végződő fazon gyönyörű lehet!

 

  1. Téglalap alkat:

 Téglalap testalkat

 

Itt az a lényeg, hogy a derekat valahogy keskenyebbnek, a csípőt pedig szélesebbnek mutassuk, erre pedig egy magas derekú, középen az alapszíntől eltérő árnyalatú betéttel ellátott darab fantasztikus.

 bugyi

De nem csak ez, hanem a ma nagyon divatos, többpántos bugyi is szuper…ráadásul nagyon szexi. Főleg akkor, ha a pántok felfelé, a derék irányába emelkednek.

 Sokpántos bugyi

  1. Körte alkat:

 Körte testalkat

Ehhez az alkathoz is nagyon jók a magas derekú bugyik, de ebben az esetben nincs szükség arra, hogy a csípő szélesebbnek tűnjön – vagyis nem szükséges béléses darabot választani. Ha a lábaidat szeretnéd hosszabbnak és formásabbnak mutatni, akkor ez a neked való! Ezen kívül a brazil bugyi, a bikini, és a brief az, ami szuperül fog állni.

 

  1. Fordított háromszög:

 fordított háromszög testalkat

 

Ebben az esetben a felsőtest jóval hangsúlyosabb, mint az alsó, vagyis a bugyinak ezt kell megpróbálnia kiegyenlíteni. Egy élénk színű, többpántos darab, egy széles pántú hiphugger, vagy egy magas derekú, vékony pántú, ívelt tanga fazon lehet a legjobb választás.

 

 

Reméljük, hasznosnak találtad cikkünket! Válassz bugyit magadnak akár webáruházunk kínálatából!

 

Csinos bugyik