Blog

Női ingek? Igen!

2020.09.08 14:00
Női ingek? Igen!

6 tipp, hogy az irodán kívül is stílusosan viseld

Abban mindenki egyet érthet, hogy az ingek elegánsak, csinosak, és tökéletesen megfelelő irodai viseletek nők és férfiak számára egyaránt. Akkor miért ne lehetne a civil, szabadidős ruhatárunk része is? Sokan túl merevnek tartják ezt a darabot, pedig csak meg kell találni a módját, hogyan dobjuk fel.

Tipp 1: Rövidujjú inget inkább ne!

Persze, csak rajtad múlik, viselsz-e ilyet, vagy nem, de az biztos, hogy kevés ember az, akinek egy rövidujjú ing igazán jól áll, nyári meleg ide, vagy oda. Nem előnyös helyen „vágja ketté” a kart, és ez a lehető legkevésbé nőies kialakítás. Az ujjatlan sokkal jobb választás, az utóbbi pár évben például nagyon divatossá váltak az áttetsző anyagú, díszes gallérú, farmerokkal és szoknyákkal is remekül kombinálható fazonok.

 

Tipp 2: Lezser farmer és kockás női ing

Ha egyáltalán nem célod, hogy elegáns legyen a megjelenésed, hanem inkább a kényelemre és a lazaságra koncentrálnál, ahhoz egy fekete pólóra szinte kabátként felvett farmer, vagy kockás ing tökéletes. Tűrd fel az ujjait, hogy a könyökhajlatodig érjen, viselj mellé órát, vagy karkötőket, kösd meg elől az alját, vagy csak hagyd szabadon lógni. Szuper lesz!

Farmer ing

Tipp 3: Viselj hozzá kalapot

A kiegészítők minden szett mellé fontosak, így ehhez a ruhadarabhoz is ajánlott valamit használni. A kezek kiemelése mellett egy kalap tud még teljesen más hangulatot kölcsönözni akár a legszigorúbb, vagy legunalmasabb fehér blúznak is, ráadásul a napszúrással szemben is védelmet nyújt.

Kalap

Tipp 4: Nyakláncot ne, vagy a galléron kívülre!

Néhány ing mellé meg kell gondolni a nyaklánc viselését. Ha galléros, és az kövekkel, varrással, vagy gyöngyökkel díszített, egyáltalán nem célszerű túlzsúfolni vele a dekoltázsunkat, ha viszont egyszerű, akkor fel lehet turbózni kicsit! Ilyenkor kifejezetten szépen mutat, ha az inget végig begomboljuk, fent sem hagyunk ki egyet sem, az ékszert pedig nem közvetlenül a bőrünkön, hanem az anyagon, a gallért ráhajtva viseljük. Ez különböző, láncon lógó zsebórákkal is gyönyörűen mutat, bár tény, hogy sokat szigorít a külsőn.

 

Tipp 5: Ne félj a nyakkendőktől!

Nem csak a férfiakon mutat jól, hölgyeken is hihetetlenül szexi tud lenni egy jól megválasztott, ízléses nyakkendő. Legyen az akár egy vékony, nőies darab, egy csokornyakkendő, egy hagyományos fazon, vagy valami újdonság, érdemes megpróbálkozni a viselésével.

 

Tipp 6: Kombináld az inget bőrdzsekivel!

Miért? Mert elegáns, mégis hétköznapi. A legjobb, ha feketét, vagy antracit szürkét választunk, mivel azok minden más színhez passzolnak, és az sem árt, ha nem ér le a csípőig, hanem nagyjából a lengőbordáknál véget ér. Ez optikailag keskenyíti a derekat és szélesíti a mellkast, ezen felül pedig a legtöbb inghosszal jól mutat, akár nadrággal, akár szoknyával viseljük. Fontos, hogy ilyenkor a dzseki csak dísz, nem szép, ha összezipzárazzuk!   

Reméljük, kedvet kaptatok egy-két gyönyörű női ing beszerzéséhez! Ha igen, nézzetek szét a kínálatunkban!