Blog

Karácsonyi ajándék nőknek

2020.12.18 11:46
Karácsonyi ajándék nőknek

Illik ruhát adni, vagy nem?

A karácsonyi ajándékozás nem egyszerű feladat, és időről időre felmerül a kérdés, mi az, amit mindenféleképpen kerüljünk, mert egyszerűen nem illik adni. A ruha vajon ilyen?

Illik ruhát adni karácsonyi ajándékként?

 

Attól függ, kinek, és milyet. Vannak közeli ismerőseink, akiknek pontosan tudjuk a méreteit és az ízlését is, ráadásul olyan bizalmi viszonyt ápolunk velük, hogy abszolút nem jelenthet problémát, ha egy farmerrel, vagy pulcsival lepjük meg őket. A családtagjaink is ilyenek…miért ne? Ha tudjuk, mit néztek ki maguknak már egy ideje, vagy mi az, amiről csak álmodoznak, akkor ne foglalkozzunk semmi mással: ajándékozásra fel!

Illik ruhát adni karácsonyra?

 

Kinek NE adjunk ruhát karácsonyra?

 

A főnöknek, a beosztottunknak, az osztályfőnöknek és a távolabbi ismerősöknek nem kellene. A ruhák nagyon intim dolgok, és csak mélyebb ismeretség mellett találjuk el biztosan a másik fél ízlését, így az említett embereknél inkább kellemetlenség forrása lesz, ha ruha mellett döntünk.

Nekik ráadásul a blokkot sem szívesen adnánk oda – ami pedig ennél az ajándéknál kifejezetten nem árt, hiszen, ki tudja…lehet, hogy a méret mégsem passzol.

 

Milyen ruhaneműt NE adjunk?

 

Hálóinget, és fehérneműt inkább csak a párunknak ajándékozzunk! A zokni még teljesen jó lehet, főleg azok a vicces, aranyos darabok, de a melltartók, a bugyik, a harisnyakötők, vagy a hálóingek már más kategóriába tartoznak. Ezektől kellemetlenül érezheti magát a megajándékozott, azt pedig egyértelműen nem szeretnénk!

 

Ajándékutalványt illik adni?

 

Persze, sőt! Azoknak az embereknek, akiknek adhatunk ruhaneműt karácsonyra, még jobban tesszük, ha inkább a kedvenc üzletükbe szóló ajándékutalvánnyal kedveskedünk. Így kiválaszthatják saját maguknak, hogy mit szeretnének, ami sokkal kevésbé rizikós, mint venni valamit a saját gondolatainkra hagyatkozva.

 

Egy karácsonyi ajándék a szeretettől és a kiválasztására fordított energiától lesz különleges, nem az összegtől, amit elköltünk rá. Adjuk azt, amiről tudjuk, hogy örömet okoz, és akkor baj nem lehet!