Blog

GLS Csomagautomatába rendelnél? Itt egy kis segítség!

2023.01.04 09:52
GLS Csomagautomatába rendelnél? Itt egy kis segítség!

Mivel nemrég útnak indult a GLS Csomagautomatába való rendeléshez kapcsolódó akciónk, szeretnénk megosztani veletek pár hasznos információt. Ha vásárlás közben elakadnátok valahol, vagy szeretnétek tudni, hogyan is működik egy ilyen automata, tartsatok velünk!

Na de mégis…mi maga az akció?

2023. március utolsó napjáig minden olyan megrendelést, amit GLS Csomagautomatába kértek, kedvezményes szállítási költséggel juttatunk el hozzátok. Forintokban kifejezve ez azt jelenti, hogy:

- Előre utalás és online bankkártyás fizetés mellett a szállítás csak 850 Ft-ba kerül

- Utánvétes fizetés választása esetén 1050 Ft-ot számolunk fel a kézbesítésért

Országszerte több, mint 750 GLS Csomagautomata áll rendelkezésetekre, melyekkel könnyedén saját időbeosztásotokhoz igazíthatjátok Bettyfashion rendeléseitek átvételét is.

Nem kell többé azon aggódni, hogy senki nem lesz otthon, amikor a futár érkezik: akkor veszitek át a csomagot, amikor nektek megfelelő.

Hogyan kérhetitek a csomagokat GLS Automatába?

 

Nagyon egyszerűen! Rendelés leadásánál – ahogy már megszokhattátok – ki kell választanotok a fizetési-és szállítási módot. Alapvetően az online bankkártyás fizetés és a GLS Csomagautomatába való szállítás lesz bepipálva, így akinek ez megfelelő, annak abszolút semmit nem kell változtatnia.

Banki átutalásra vagy utánvétre való átkattintás esetén a szállítási mód azonnal és automatikusan átáll a megfelelő csomagautomatás szállításra, így abban az oszlopban csupán az ideális automatát kell kiválasztani.

Szallitasi mod kivalasztas 1

szallitasi mod kivalasztas 2

Hogyan választható ki az ideális automata?

 

A megfelelő GLS automata kiválasztására két módszer is létezik és mindegyik nagyon egyszerű. Nézzük meg!

1. Választás lenyíló menüből

 

A „Szállítási mód” oszlopban, a pirossal bepipált lehetőség alatt megjelenik egy rövid leírás, alatta pedig ez:

automata kivalasztas

A boxba kattintás után megjelennek Magyarország megyéi, ebből a listából kell kiválasztani a megfelelőt. Ha ez megtörtént, fel fog ugrani egy újabb box:

automata kivalasztas 2

 

Az alsó mezőben városok közül lehet majd választani, a kattintás után pedig egy harmadik box is elő fog tűnni. Ebben a város GLS Automatáinak pontos címét és nevét találjátok, egyetlen kattintással pedig ki is választható a tökéletes átvételi helyszín.

 

2. Választás térképes keresőből

 

A „Szállítási mód” oszlopban, a pirossal bejelölt lehetőség alatt megjelenik a következő kis felirat és ikon:

terkepes kereso 1

Miután erre valaki rákattint, egy új ablakban megjelenik a térkép, amin kis kék buborékokban látszanak a csomagautomaták. A bal felső sarokban, az automaták listája felett megadható irányítószám vagy városnév is, így gyorsan látható, egy-egy helyszínen milyen lehetőségek érhetők el.

terkepes kereso

Ezek után már csak rá kell kattintani a legjobb helyen lévő automata buborékjára és kész is! Webshopunk felületén látni fogjátok az átvételi hely adatait.

 

Hogyan lehet átvenni a csomagot egy automatából?

 

A csomagautomaták a nap 24 órájában elérhetők, ugyanakkor fontos tudni, hogy a nyitókód megérkezésétől számított 5 munkanapon belül át kell venni a rendelést! Utánvét választása esetén kizárólag bankkártyás fizetésre lesz lehetőség, amit szintén érdemes észben tartani.

A csomag átvétele nagyon gyors és egyszerű:

  • Az automata kijelzőjén be kell írni az SMS-ben kapott kódot
  • Utánvét esetén a bankkártyás terminált használva ki kell fizetni a csomagot
  • A nyitott ajtó mögül ki kell venni a Bettyfashion csomagot
  • Vissza kell zárni a rekesz ajtaját

 

Ha még a vásárlás megkezdése előtt ellenőriznétek, van-e GLS Csomagautomata a közeletekben, kattintsatok IDE!

Ezen a térképen megadhatjátok lakhelyetek nevét/irányítószámát és megnézhetitek, hol vehetitek át a csomagokat.

terkepes kereso3

Reméljük, hogy választ adtunk minden kérdésre, ami esetleg felmerült bennetek a GLS Csomagautomatába való rendeléssel kapcsolatban. Örömteli vásárlást kívánunk!