Blog

Női pólók

2021.07.17 09:47
Női pólók

Így dobd fel a legkönnyebben ezeket a basic darabokat.

A női pólók azok a ruhadarabok, amelyek szinte mindenki szekrényében ott lapulnak, mégis, sokszor azért nem viseljük őket, mert nagyon unalmasnak tűnnek. Következő tippjeinkkel segítünk, hogy feldobd a szetted és újra örömmel viseld egyszerű pólóidat!

Tippek és trükkök, amivel az uncsi női pólók is szuper trendik lehetnek:

 

Ujj és dekoltázs: ezek mindent visznek!

 

Ha úgy akarod feldobni a pólód, hogy igazából hozzá se kelljen érned, akkor a legjobb, amit tehetsz, hogy a kiválasztásnál olyat keresel, ami kicsit „extra”. Az egyszerű, egyenesen vágott ujjnál például sokkal csinosabb a ferde, kifelé emelkedő szabás, egy kis csipke vagy horgolás pedig csodákra képes! Olyan pólókat is gyakran találni, amelyek a nyakrészen kapnak egy kis különlegességet: pár fodor, gomb, egy szexi bevágás…ezek mind nagyot lendítenek a szetten!

 különleges dekoltázsú póló

Nézd meg pólóinkat!

 

Ne hagyd lógva!

 

Akár szoknyával, akár nadrággal viseled is, általánosan elmondható, hogy jobban néznek ki a női pólók, ha az aljukat betuszkolod, mintha csak simán lógni hagyod. Ez egyébként magasabbnak és vékonyabbnak is mutat, úgyhogy triplán előnyös! Meglepően különlegessé tesz egy sima fehér pólót is, ahogy az alja olyan lazán, „csakmagamrakaptamvalamit” módon kibuggyan itt-ott. Hátul szabadon is hagyhatod, elég elől begyűrni és fantasztikus lesz!

Nói póló: nadrágba húzva

 

 Ne félj a mintáktól!

 

Egy fekete és egy fehér póló minden csajszinak kell, de ezen kívül a mintás, színes daraboktól sem muszáj tartózkodnod. Túl harsánynak gondolod? Egy nagyon egyszerű farmerrel vagy egy alap szoknyával kiegyensúlyozzák majd egymást és minden lesz az outfited, csak unalmas nem!

 Mintás póló

Válassz a pólóhoz kiegészítőt!

 

 

Egy szuper fülbevaló pédául nagyon feldobhatja a legegyszerűbb pólókat is, ráadásul, ha jól választod meg a darabot, akkor az arcod formáját is kiemelheted vele. Még egy extrás napszemüveg és készen is van a meghökkentő szetted!

Női pólók feldobása: kiegészítővel

 

 

Ragadj ollót és alakítsd át!

 

Ha egyik „beavatkozás mentes” opció sem elég ahhoz, hogy újra szerelembe ess a pólóddal, akkor keress egy ollót és vágj bele! A következő videóban ehhez találsz szuper és egyszerű ötleteket!

 

 

 

Pólót fel!