Blog

2021 legmenőbb színei

2021.01.07 10:03
2021 legmenőbb színei

És hozzá pár szuper outfit ötlet

A Pantone meghatározta az év színét – ahogy már 20 éve mindig teszik – de idén különlegességnek számít, hogy 2 árnyalatot is választottak. Az Ultimate Gray-t, ami egy világos kavicsszürke, valamint az Illuminating sárgát, ami a meleg naplementéket idézi.

A Pantone elmondása szerint a szürke a stabil alapot és az ellenállóképességet, a sárga pedig a derűt, a jókedvet, valamint a pozitív hozzáállást szimbolizálja – 2020 után pedig ezekre bőven szükségünk van. Ezek a vihar utáni, lassan tisztuló égbolt színei is, amiktől mindenkit átjár a remény és a várakozás.

 

Hogyan építsük be ezeket a színeket az outfitünkbe?

 

Első ránézésre úgy tűnhet, hogy ezt a két árnyalatot nehéz egyszerre viselni, pedig rengeteg lehetőséget tartogatnak magukban. A szettünk finom egyensúlyba kerül vele, se túl kihívó, se túl konzervatív nem lesz, ennek pedig ki ne örülne?

 

Tipp 1: Szerezz egy sárga magassarkút és egy sárga órát!

 

Képzelj el egy szűk, szürke szoknyát, fehér inggel. Tetszik? Nem annyira? Akkor képzeld el mindezt sárga, csinos magassarkúval, és egy sárga szíjú karórával: kész is konzervatív, elegáns, de unalmasnak kicsit sem mondható megjelenés.

 

Tipp 2: Egy sárga öv elhozza a tavaszt!

 

Ha van egy szürke, kötött ruhád, amit azért nem viselsz, mert a saját tükörképedet is unod benne, csak szerezz mellé egy vastag, sárga övet. Meglátod, azonnal sokkal élettel telibbé és vibrálóbbá válsz majd, mintha a télből hirtelen átugrottál volna a tavaszba.

 

Tipp 3: Sárgához felsőhöz szürke, szürkéhez sárga blézer.

 

Ha a felsőd színe az egyik, a blézer színe legyen a másik! A blézerrel azonos árnyalatú szoknya, vagy nadrág talán már túlzás lenne (preferencia kérdése), viszont a cipőben, vagy egy nyakláncban még megjelenhet. A Pantone választotta színek egyébként remekül összeegyeztethetők a feketével, a fehérrel, a barnával, a vajszínnel – merészebb nők pedig pirosat is nyugodtan viseljenek mellé.

 

Ha pedig inspirálódnátok, hoztunk Nektek pár összeállítást is:

 

Szürke-sárga outfit  sárga színű nadrág, szürke felső

csinos, sárga nadrág, szürke felsővel

sárga szoknya, szürke felső  szürke ruha, sárga blézerrel

Képek forrása: www.pinterest.hu 

 

Nézzetek szét webáruházunkban, ahol hasonló ruhákat is találhattok!