Blog

Sportcipő: Miért alapdarab minden nő életében?

2020.03.11 21:27
Sportcipő: Miért alapdarab minden nő életében?

5+1 érv, ami után Te is veszel egyet!

Minden ember egy külön egyéniség, nagyon mások vagyunk. Más hobbyjaink vannak, más ételeket szeretünk, másféle zenéket hallgatunk, és persze az öltözködésünk sem egyforma. Baj ez? Dehogy is, még jó, különben szinte egymás klónjai lennénk!

Minden ember egy külön egyéniség, nagyon mások vagyunk. Más hobbyjaink vannak, más ételeket szeretünk, másféle zenéket hallgatunk, és persze az öltözködésünk sem egyforma. Cipőben is van, aki a tűsarokra esküszik, mások a tornacipők megszállottjai, megint mások pedig nyáron is bakancsot húzva érzik jól magukat.

Baj ez? Dehogy is, még jó, különben szinte egymás klónjai lennénk!

fehér sportcipő

Egy dolgot azonban nem árt, ha észben tartunk! Egy sportcipő kell! Mindenkinek! Nem számít, hogy az üzleti utak királynője vagy, az iroda hercegnője, vagy éppen a rockkoncertek amazonja, egy ilyen lábbeli igenis fontos, hogy legyen a szekrényedben!

Miért szükséges egy sportcipő?

  1. Mert kényelmes.

 

  • A legnagyobb előnye egy sportcipőnek, hogy nagyon-nagyon kényelmes tud lenni. Ritkán töri fel a lábunkat, nem úgy, mint egy körömcipő, aminél szinte csoda, ha nem teszi. Sok fajtájába már memóriahabos párnázást is építettek, amitől olyan, mintha felhők lebegnének a talpunk alatt, és már majdnem futni támad kedvünk.

 

  1. Mert jól kombinálható.

 

  • Egy sportcipő tökéletes választás farmerokhoz, leggings mellé, rövidnadrágokhoz, de az alacsony bokájú, vékony talpú, csinosabb verziója szoknyához, vagy nyári ruhához is ideális. Az estélyin és a kosztümön kívül szinte mindenhez viselhető, sőt, egy jól eltalált szín, minta, vagy fazonválasztással feldobhatja a teljes szettünket.

 

  1. Kifejezhetjük vele a stílusunkat.

 

  • Vannak, akik nem szeretik követni a tömegeket, nem akarnak hasonlítani azokra, akik az utcán nap, mint nap elsétálnak mellettük, és ezért idegenkednek a sportcipők viselésétől, pedig rengeteg lehetőséget rejtenek ezek a darabok az önkifejezésre! Nézzünk csak szét! A letisztult formájú, egyszínű lábbelik mellett találhatunk holografikus borításút, állatmintást, neont, csillogó aranyozottat, de akár műbőr anyagút is szegecsekkel, tehát nem kell lemondanunk az egyediségünkről a kényelem javára! Egy kis keresgéléssel bárki megtalálhatja azt, amelyik a személyiségéhez a legjobban illik.

 

  1. Jót tesz a lábnak és a gerincnek.

 

  • Persze, csak egy minőségi cipő, aminek a talpa és a kialakítása is megfelelő. Ha ilyen darabot választunk, az segít elkerülni a bokasüllyedést, a lúdtalpat, a térdproblémákat, illetve a hát-derékfájdalmakat és a gerincferdülést is. Ez annak köszönhető, hogy stabilan fogja a bokát, a talpkialakítása miatt pedig a gerincünket és az alsó végtagjainkat érő terhelés egyenletesen oszlik el. Hosszú távon ez egy nagyon fontos dolog az életünkben, hiszen a hátfájdalmak igazán meg tudják keseríteni a mindennapjainkat!

 

  1. Tökéletes hőmérsékletet biztosít.

 

  • Egy magasabb minőségű termék általában légáteresztő, ezért nyáron nem izzad bele a lábunk a nagy forróság miatt, a hűvösebb, tavaszi-téli időszakban pedig az anyagának köszönhetően hidegnek sem érezzük. Ha ilyen sportcipőt választunk, azzal garantáltan nagyon elégedettek leszünk!

 

 

+ Plusz egy érv a sportcipők mellett, ami miatt Neked is szerezned kellene:

 

Gyorsan lehet benne futni!

 

  • Buszhoz,
  • Villamoshoz,
  • A suliba, hogy ne késsünk el már megint,
  • Munkahelyre,
  • A műkörmöshöz abban a rövid ebédszünetben,
  • Vagy éppen fogócska közben a gyermekünk után.

 

Szóval pont annyira siethetünk benne, amennyire mindig sietni akarunk, és ezt tehetjük stílusosan, kényelmesen, egészségesen, kifejezve azt, akik vagyunk. Nagyon sok téren különbözünk, az igaz, de egy biztos: Minden nő életébe kell egy sportcipő, amibe csak beleugrik, és már indulhat is a nap!

 

Ha meggyőztelek, IDE KATTINTVA szétnézhetsz a kínálatunkban!